groom

Willem Vermeylen

We go together like copy and paste.

groom

Samantha Blankenstein

I like you because you are weird like me.

Love is...

Ons Verhaal

A true love story never ends.

 • Ons eerste gesprek

  30 April 2013

  Ons eerste gesprek was op een dating site waar we via een speeddate met elkaar gekoppeld werden. Het was een heel gezellig gesprek waarbij al snel duidelijk was dat we op 1 lijn zitten op vele vlakken en waarbij al snel te merken was dat we elkaar wel mochten.

 • De eerste date

  26 Mei 2013

  Na een maand veel met elkaar gepraat te hebben op Facebook, Paiq en Whatsapp, was het tijd voor onze eerste date. Allebei waren we ontzettend zenuwachtig omdat we elkaar heel leuk vonden, maar je weet natuurlijk nooit hoe het gaat als je elkaar dan eindelijk voor het eerst ziet. Bij ons resulteerde dat in een dag vol leuke momenten en ook gelijk de dag dat de vonk volledig oversloeg bij ons beide! De dag dat onze relatie van start ging!

 • Samen wonen

  December 2014

  Na anderhalf jaar een relatie te hebben en veel tijd met elkaar door te brengen, was het dan eindelijk zover. De volgende stap in onze relatie was aangebroken! We gingen samenwonen! Het zorgde voor veel spanning omdat het toch een grote stap is, maar we waren dolgelukkig en we waren vastberaden dat we ons er doorheen zouden slaan. Jammer genoeg verloor Willem zijn werk een maand later en was het dus een periode die ook gelijk onze relatie op de proef stelde. We kwamen dan ook al snel tot de conclusie dat we samen alles aan konden.

 • Samen verhuizen naar Anna Paulowna

  12 Juli 2016

  Na veel spanning konden we eindelijk tekenen voor ons nieuwe huisje! Weg uit ons te kleine flatje en op naar een mooie grote gezinswoning in een rustige buurt. En ook eindelijk een woning waar we samen in trokkken en wat we samen konden gaan inrichten!

 • Verloving

  26 December 2016

  Na een relatie van 3,5 jaar konden we het niet langer ontkennen dat we gewoon goed bij elkaar pasten. En hoeveel mooier kon het dan de verloving doen als kerstcadeau voor iemand die kerstverslaafd is!

 • Getrouwd!

  26 Mei 2018

  Op precies de dag dat we 5 jaar samen waren hebben we elkaar het ja woord gegeven in Den Helder met uitzicht op de zee. Een waargeworden droom voor Samantha en een betere datum hadden we niet kunnen hebben.

 • 12 weken zwangerschap

  21 September 2018

  Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen! Wij mogen rond 5 April 2019 ons eerste kindje verwelkomen in ons gezinnetje!